דרוש/ה אחראי/ת מטבח ותפעול עמדות מזון בחברה גלובלית שמתמחה בעיצוב הבית – בית שמש
תיאור התפקיד
הכנת המזון מאפס – בניגוד לעוזרי מטבח העוסקים בהכנות בלבד
שמירה על ניקיון וסדר בעמדות העבודה
אחריות על תפעול שוטף של העמדות בתחום המסעדות בחנות לאורך כל שעות הפעילות
ניהול ישיר של צוות העובדים במשמרת
הנעת עובדים לעמידה ביעדים היומיים ושיפורם
מחויבות למתן שירות מקצועי ואיכותי ברמה הגבוהה ביותר ללקוחות
אחריות ליישום נהלי בטיחות במזון ולניקיון המחלקה
דרישות התפקיד
ניסיון קודם בתחום המטבח, מזון או הסעדה – חובה
ניסיון קודם בניהול צוות עובדים – חובה
נכונות לעבודה במשמרות
יכולת לעבודה אינטנסיבית ומאומצת וגמישות בשעות העבודה
היקף משרה
משרה מלאה – 6 משמרות שבועיות (בוקר/ערב) כולל ימי שישי